perjantai 31. joulukuuta 2010

Mindo testaa: Hampunsiementofu

Hampunsiementofupata ja bulguria.



Mindo testasi uutta tofumakua, joka sisältää 15 % luomuhampunsiemeniä. Siemenet antoivat tofulle pehmeän pähkinäisen maun. Hyvää oli!

Hampunsiementofupata

1 pkt Hempnut tofua
1 pieni kesäkurpitsa
1 tlk kikherneitä
2 tomaattia
1 tuore punainen chilipalko
2 valkosipulinkynttä
500 g paseerattua tomaattia
4 rkl oliiviöljyä
1 rkl kuivattua basilikaa (myös tuore käy!)
1 rkl hunajaa
2 tl paprikajauhetta
1 rkl soijakastiketta
vastarouhittua mustapippuria
(meri)suolaa

Lisukkeeksi:
2 dl luomubulguria

Pilko valkosipuli ja chilipalko, josta on poistettu siemenet. Huutele ja kuivaa tofu talouspaperilla. Pilko tofu ja kesäkurpitsa kuutioiksi. Kuumenna oliiviöljy padan pohjalla ja kuullota valkosipuli ja chili. Lisää tofu ja kesäkurpitsa ja ruskista ne. Lisää kikherneet ja paseerattu tomaatti sekä pilkotut tomaatit. Lisää loput mausteet ja anna hautua 10–15 min min. Keitä sillä aikaa bulgur ohjeen mukaan. Tarjoile heti!

Ei kommentteja:

Lähetä kommentti